×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Huwelijk Harry en Meghan boost voor economie

Huwelijk Harry en Meghan boost voor economie

Het aangekondigde huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle zal een flinke boost geven aan de Britse economie, zo hebben deskundigen berekend.


De extra inkomsten voor bedrijven in het Verenigd Koninkrijk kunnen zomaar een half miljard pond (567 miljoen euro) bedragen.

Vooral de Britse horeca, de toeristische sector en bedrijven die memorabilia op de markt brengen kunnen profiteren van flink hogere omzetten. De hotels die in de buurt liggen van de officiële feestelijkheden profiteren nu al met ruimschoots meer boekingen dan normaal.

De omzetten zullen weer flink hoger zijn dan bij het laatste koninklijke feest, het diamanten huwelijksjubileum van koningin Elizabeth en prins Philip in 2012. Bij die gelegenheid was de extra omzet 390 miljoen pond, zo'n 442 miljoen euro.

Volgens Royal Central kwamen door het huwelijk van prins William en zijn vrouw Kate in 2011 ongeveer 800.000 meer buitenlandse toeristen dan gemiddeld naar het land.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
04 december 2017 - 11:10 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties