×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kreeg Nederland glamour door Máxima?

Door Marc van der Linden

Iedereen in Nederland zal zeggen dat het Nederlandse hof door Máxima glamour heeft gekregen. Het is zeker zo dat de echtgenote van koning Willem-Alexander iets heeft toegevoegd aan het koningshuis vanaf het moment dat in maart 2001 de verloving werd aangekondigd. Toen heeft ze zich volledig aan Nederland overgegeven en inmiddels is Máxima ons beste visitekaartje.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Huwelijk Harry en Meghan boost voor economie

Huwelijk Harry en Meghan boost voor economie

Het aangekondigde huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle zal een flinke boost geven aan de Britse economie, zo hebben deskundigen berekend.


De extra inkomsten voor bedrijven in het Verenigd Koninkrijk kunnen zomaar een half miljard pond (567 miljoen euro) bedragen.

Vooral de Britse horeca, de toeristische sector en bedrijven die memorabilia op de markt brengen kunnen profiteren van flink hogere omzetten. De hotels die in de buurt liggen van de officiële feestelijkheden profiteren nu al met ruimschoots meer boekingen dan normaal.

De omzetten zullen weer flink hoger zijn dan bij het laatste koninklijke feest, het diamanten huwelijksjubileum van koningin Elizabeth en prins Philip in 2012. Bij die gelegenheid was de extra omzet 390 miljoen pond, zo'n 442 miljoen euro.

Volgens Royal Central kwamen door het huwelijk van prins William en zijn vrouw Kate in 2011 ongeveer 800.000 meer buitenlandse toeristen dan gemiddeld naar het land.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
04 december 2017 - 11:10 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties