×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prins Charles 'bouwt fort' als hij koning is

Prins Charles 'bouwt fort' als hij koning is

Prins Charles heeft grootse plannen als hij de troon opvolgt. Zodra hij koning is, is Charles van plan een fort te bouwen zoals dat hoort bij een 'echte koning'. Dat bekende de prins van Wales donderdag tijdens een gesprek met kansarme schoolkinderen in New Delhi, schrijft The Telegraph.


Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn op bezoek in de Indiase hoofdstad, als onderdeel van hun elfdaagse trip door Zuid-Oost Azië. Tijdens deze laatste stop werd Charles geïnterviewd door een groepje kinderen over zijn plannen als aanstaande koning. De jongens en meisjes waren vooral benieuwd naar zijn favoriete boeken en acteurs. Maar een negenjarig meisje had een heel andere vraag. 'Gaat u een fort bouwen als u koning bent?', vroeg ze zich af. Charles reageerde met een joviaal 'Absoluut!', waarmee hij de lachers op zijn hand kreeg. Specifieke plannen voor de vesting heeft hij overigens nog niet, voegde hij er aan toe.

Het paar is sinds woensdag in New Delhi. Toen woonden ze onder meer een tuinfeest bij ter ere van The Elephant Family, een liefdadigheidsorganisatie die opgericht is door de overleden broer van Camilla. Ook hadden ze een ontmoeting met de Indiase premier Narendra Modi. Eerder waren ze al in Singapore, het aan Sarawak grenzende Brunei en Maleisië.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 november 2017 - 16:41 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties