×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kreeg Nederland glamour door Máxima?

Door Marc van der Linden

Iedereen in Nederland zal zeggen dat het Nederlandse hof door Máxima glamour heeft gekregen. Het is zeker zo dat de echtgenote van koning Willem-Alexander iets heeft toegevoegd aan het koningshuis vanaf het moment dat in maart 2001 de verloving werd aangekondigd. Toen heeft ze zich volledig aan Nederland overgegeven en inmiddels is Máxima ons beste visitekaartje.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden

Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden

Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden. Lennox hielp Kate om haar geloftes tijdens haar huwelijk met prins William goed uit te spreken.


In de aanloop naar de bruiloft hielp Lennox haar met haar ademhalingstechnieken en haar stemcontrole. 

Een Londense journalist maakte het nieuws van het overlijden bekend op Twitter. 'Anthony Gordon Lennox is overleden na een kort ziekbed. Een fantastische, loyale en slimme vriend. Ongelofelijk verdrietig en oneerlijk'.

Anthony Gordon Lennox is 48 jaar geworden.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 oktober 2017 - 22:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties