×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kerstcadeaus verkopen

Door Marc van der Linden

Aan het Engelse hof worden tradities lang in stand gehouden. Een van die tradities is dat de Engelse koningin haar honderden personeelsleden met kerst persoonlijk een geschenk overhandigt. Dat was lange tijd een heel gedoe, want de ontvanger moest aangeven wat hij of zij wilde hebben en dat moest dan gekocht worden. Zo’n twintig jaar geleden besloot Elizabeth het roer om te gooien. Ze liet vanaf toen elk jaar een speciaal cadeau maken dat alleen aan het personeel gegeven werd en daardoor zeer…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden

Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden

Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden. Lennox hielp Kate om haar geloftes tijdens haar huwelijk met prins William goed uit te spreken.


In de aanloop naar de bruiloft hielp Lennox haar met haar ademhalingstechnieken en haar stemcontrole. 

Een Londense journalist maakte het nieuws van het overlijden bekend op Twitter. 'Anthony Gordon Lennox is overleden na een kort ziekbed. Een fantastische, loyale en slimme vriend. Ongelofelijk verdrietig en oneerlijk'.

Anthony Gordon Lennox is 48 jaar geworden.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 oktober 2017 - 22:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties