×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden

Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden

Anthony Gordon Lennox, de stemcoach van Kate, is overleden. Lennox hielp Kate om haar geloftes tijdens haar huwelijk met prins William goed uit te spreken.


In de aanloop naar de bruiloft hielp Lennox haar met haar ademhalingstechnieken en haar stemcontrole. 

Een Londense journalist maakte het nieuws van het overlijden bekend op Twitter. 'Anthony Gordon Lennox is overleden na een kort ziekbed. Een fantastische, loyale en slimme vriend. Ongelofelijk verdrietig en oneerlijk'.

Anthony Gordon Lennox is 48 jaar geworden.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
09 oktober 2017 - 22:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties