×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kerstcadeaus verkopen

Door Marc van der Linden

Aan het Engelse hof worden tradities lang in stand gehouden. Een van die tradities is dat de Engelse koningin haar honderden personeelsleden met kerst persoonlijk een geschenk overhandigt. Dat was lange tijd een heel gedoe, want de ontvanger moest aangeven wat hij of zij wilde hebben en dat moest dan gekocht worden. Zo’n twintig jaar geleden besloot Elizabeth het roer om te gooien. Ze liet vanaf toen elk jaar een speciaal cadeau maken dat alleen aan het personeel gegeven werd en daardoor zeer…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Kate Middleton had een wel heel bijzondere bijnaam

Kate Middleton had een wel heel bijzondere bijnaam

Leden van het koninklijk huis zullen elkaar in het openbaar nooit aanspreken met hun bijnamen. Dat betekent echter niet dat ze die niet hebben. Kate Middleton had vroeger zelfs een heel opvallende.


Leden van het koninklijk huis hebben net zoals het normale volk ook bijnamen. De kleine George spreekt zijn oma aan met 'Gan Gan' en William schijnt Kate 'Poppet' te noemen.

Maar voordat Kate haar grote liefde William vond, had ze een andere bijnaam. Op de universiteit werd ze door haar vrienden 'Princess-in-waiting' genoemd. Ze had toen namelijk al een foto van prins William op haar studentenkamer hangen.

Volgens een vriendin moest Kate toen al niks hebben van de andere jongens op school. Ze zou altijd gezegd hebben: 'Er is niemand zoals William. Volgens mij is hij heel aardig, dat zie je aan hoe hij eruitziet'.

Toeval of niet: De man waar ze toen al van droomde, is nu haar man geworden. Het koppel is inmiddels al jaren gelukkig getrouwd en verwacht momenteel alweer hun derde kindje.

Foto: © Libelle
09 oktober 2017 - 10:38 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties