×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningin Sofia viert 80ste verjaardag met familie, kinderen en kleinkinderen

Koningin Sofia viert 80ste verjaardag met familie, kinderen en kleinkinderen

Koningin Sofia van Spanje heeft vrijdag haar tachtigste verjaardag gevierd in het bijzijn van haar drie kinderen en acht kleinkinderen. Met haar echtgenoot koning Juan Carlos ging ze naar een concert van het orkest van de Escuela Superior de Música Reina Sofía.


Bij aankomst werd de moeder van de Spaanse koning Felipe met applaus en gejuich begroet door Spanjaarden die haar in de buurt van de school opwachtten. Bij het concert was onder anderen Pilar de Bourbón, de zus van Juan Carlos, aanwezig. Ook koningin Noor van Jordanië gaf acte de présence. Andere gasten waren de voormalige keizerin van Iran, Farah Pahlavi, ex-koning Constantijn en zijn vrouw Anne-Marie van Griekenland en operazanger Plácido Domingo en zijn vrouw.

Voorafgaand aan het concert was er vrijdag een lunch voor de jarige in het paleis Zarzuela voor de familie. Daarbij was ook infanta Cristina aanwezig, samen met haar kinderen. Zij was er in januari niet bij toen haar vader Juan Carlos zijn tachtigste verjaardag vierde. Nu was de familie wel compleet, blijkt uit de groepsfoto op de website van het Spaanse hof.

Bron: ANP
02 november 2018 - 23:43 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties