×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Felipe en Letizia brengen dochters naar school

Felipe en Letizia brengen dochters naar school

Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hebben dinsdag hun dochters Leonor en Sofia naar school gebracht op de eerste dag na de zomervakantie. Koning Felipe, die er vorig jaar niet bij was, zat zelf achter het stuur. De meisjes zaten op de achterbank.


Prinses Leonor, die volgende maand dertien wordt, begint aan haar tweede jaar van de middelbare-schoolafdeling van het exclusieve Colegio Santa María de los Rosales. Haar jongere zus Sofia (11) gaat naar de zesde klas van de basisschool.

Colegio Santa María de los Rosales is een privéschool. De leerlingen dragen er een uniform bestaande uit een wit overhemd, en voor de meisjes een geplooide grijze rok. Op school is veel aandacht voor sport, zoals hockey, voetbal, basketbal en tennis.

Bron: ANP
11 september 2018 - 14:33 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties