×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning Felipe opent het gerechtelijk jaar

Koning Felipe opent het gerechtelijk jaar

Koning Felipe heeft maandag het Spaanse gerechtelijk jaar geopend. Hij deed dat tijdens een ceremonie in het Paleis van Justitie in Madrid.


De koning werd bij aankomst ontvangen door Carlos Lesmes, president van het Hooggerechtshof en de Algemene Raad van de Rechtspraak. Tijdens een speciale zitting, onder voorzitterschap van Felipe, sprak onder meer de procureur-generaal over de activiteiten van het Openbaar Ministerie van het afgelopen jaar. Aansluitend presenteerde Lesmes het jaarverslag over de activiteiten van de rechtbanken en tribunalen van justitie.

Ter afsluiting opende koning Felipe het gerechtelijk jaar 2018/2019 en sloot hij de bijeenkomst.

Bron: ANP
11 september 2018 - 11:46 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties