×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Applaus en gefluit voor Letizia

Applaus en gefluit voor Letizia

Koningin Letizia viel gisteren gefluit én applaus ten deel tijdens haar eerste publieke optreden na het uitlekken van beelden van paaszondag waardoor veel Spanjaarden over haar heen vielen. Op de video was te zien hoe Letizia op grove wijze verhinderde dat er een foto werd gemaakt van haar schoonmoeder koningin Sofia met de prinsessen Leonor en Sofia.


Letizia werd bij aankomst bij een conferentie in Madrid opgewacht door zo'n honderd fotografen en cameramensen, die hoopten een glimp op te vangen van de geplaagde koningin. Het aanwezige publiek reageerde gemengd. Letizia kreeg zowel een bemoedigend applaus als negatieve opmerkingen te horen.

Een enkeling had de moeite genomen om te blijven tot de koningin na afloop van de conferentie het pand verliet. Een vrouw noemde haar 'lui en onvriendelijk' en anderen floten haar uit.

De Spaanse koningin is 'getroffen, bezorgd en gekwetst' door het dinsdag plotseling opgedoken videofragment. Dat vertelde Imma Aguilar, oud-collega van voormalig televisiejournalist Letizia.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
06 april 2018 - 09:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties