×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Video: Deense hof deelt hilarische video met knutselende koningin Margrethe

Video: Deense hof deelt hilarische video met knutselende koningin Margrethe

Het Deense hof heeft woensdag een promotievideo gedeeld voor de speciale expositie de Avontuurkoningin, waarin bezoekers een kijkje kunnen nemen in het atelier van koningin Margrethe. In het filmpje krijgen kijkers alvast een voorproefje en is te zien hoe Margrethe druk in de weer is met een niettang, schaar en lijm. Op versnelde wijze zet ze ogenschijnlijk in een handomdraai een honden- en vogelmasker in elkaar.


Voor de tentoonstelling, die op 27 september de deuren opent, is een selectie gemaakt uit de kostuums, decoraties en decors die Margrethe door de jaren heen heeft ontworpen voor theater- en balletvoorstellingen. Bezoekers worden meegenomen op avontuur met bijvoorbeeld figuren uit sprookjes als de Tondeldoos en Duimelijntje van Hans Christian Andersen, en van het ballet De Notenkraker.

Bron: ANP
Foto: Det Danske Kongehus
12 september 2018 - 13:56 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties