×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Met cadeautjes naar huis

Door Marc van der Linden

Drie staatsbezoeken in één week, dat was al raar toen het bekend werd. Elk land zou ons koningspaar anderhalve dag op bezoek krijgen. Maar toen koningin Máxima afzegde na de onverwachtse dood van haar zusje en koning Willem-Alexander alleen naar Letland, Estland en Litouwen moest, werd het helemaal anders dan anders.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Zweedse prinses Madeleine nu ook op Instagram

Zweedse prinses Madeleine nu ook op Instagram

De Zweedse prinses Madeleine heeft haar debuut gemaakt op Instagram. Ze kondigde dat zelf aan op haar officiële Facebookpagina.


Op de eerste foto die ze plaatste, staan haar drie kinderen: prinses Leonore, prins Nicolas en het pasgeboren prinsesje. Leonore en Nicolas ontmoeten voor het eerst hun zusje, dat in de nacht van donderdag op vrijdag werd geboren. Vandaag wordt bekendgemaakt hoe het nieuwe prinsesje, de tiende in lijn van troonsopvolging, gaat heten.

Madeleine is het eerste lid van de Zweedse koninklijke familie met een eigen Instagram-account dat voor iedereen zichtbaar is. Zij en haar man Chris O'Neill hadden al wel een privéaccount. Ook het koninklijk huis van Zweden deelt al langer foto's via officiële accounts op sociale media.

Bekijk hier het Instagram-account van prinses Madeleine. 

 

Leonore and Nicolas welcoming their little sister home

Een bericht gedeeld door Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) op

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
12 maart 2018 - 10:14 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties