×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Margrethe zegt nog meer afspraken af

Margrethe zegt nog meer afspraken af

De Deense koningin Margrethe heeft al haar afspraken voor deze en volgende week afgezegd om zoveel mogelijk tijd door te kunnen brengen bij haar zieke echtgenoot prins Henrik.


Zo gaat een bezoek aan het theater in de hoofdstad Kopenhagen komende vrijdag niet door. De koningin zou daar het tienjarig bestaan van het podium bijwonen. Ook haar publieke optredens van komende maandag, waaronder een bezoek aan een ziekenhuis, zijn afgezegd.

Het geplande bezoek van kroonprinses Mary aan Litouwen, komende vrijdag, gaat vooralsnog door. De Zweedse kroonprinses Victoria en prins Daniel zijn daar ook van de partij.

Het Deense hof maakte vrijdag bekend dat de gezondheidstoestand van Henrik, die sinds eind januari in het ziekenhuis ligt, verder is verslechterd. Het afgelopen weekend en ook maandag was het een komen en gaan van familieleden bij het Rigshospital, waar de 83-jarige echtgenoot van Margrethe is opgenomen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 februari 2018 - 09:33 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties