×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Margrethe zegt nog meer afspraken af

Margrethe zegt nog meer afspraken af

De Deense koningin Margrethe heeft al haar afspraken voor deze en volgende week afgezegd om zoveel mogelijk tijd door te kunnen brengen bij haar zieke echtgenoot prins Henrik.


Zo gaat een bezoek aan het theater in de hoofdstad Kopenhagen komende vrijdag niet door. De koningin zou daar het tienjarig bestaan van het podium bijwonen. Ook haar publieke optredens van komende maandag, waaronder een bezoek aan een ziekenhuis, zijn afgezegd.

Het geplande bezoek van kroonprinses Mary aan Litouwen, komende vrijdag, gaat vooralsnog door. De Zweedse kroonprinses Victoria en prins Daniel zijn daar ook van de partij.

Het Deense hof maakte vrijdag bekend dat de gezondheidstoestand van Henrik, die sinds eind januari in het ziekenhuis ligt, verder is verslechterd. Het afgelopen weekend en ook maandag was het een komen en gaan van familieleden bij het Rigshospital, waar de 83-jarige echtgenoot van Margrethe is opgenomen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
13 februari 2018 - 09:33 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties