×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jaloers en verbijsterd

Door Marc van der Linden

Ik was met vakantie, dus ik had de berichten erover gemist. Maar toen ik afgelopen weekend het NPO Radio2-programma Wout2day van 11 april terugluisterde, viel mijn mond open van verbazing. Dj Wouter van der Goes verzorgde een rechtstreekse uitzending op NPO Radio2 vanuit Paleis Noordeinde. In zijn twee uur durende show Wout2Day nam hij de luisteraars mee in de bijzondere wereld van het Haagse paleis.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Video: Prinses Beatrix grinnikend aan de eettafel

Video: Prinses Beatrix grinnikend aan de eettafel

Slechts weinigen krijgen de voormalige koningin zo vrolijk te zien als tijdens een diner in Oslo. Hoewel ze wist dat haar wat zou worden gevraagd, moest ze erg lachen om een compliment van een kleindochter van koning Harald en koningin Sonja.


In Noorwegen dook dit fragment op waarin prinses Beatrix de hoofdrol speelt. De opname was gemaakt tijdens het feestelijke verjaardagsdiner voor Harald en Sonja, die dit jaar beiden tachtig werden. Kinderen en kleinkinderen verrasten met optredens, en de kleinkinderen stelden om beurten vragen aan de gasten.

Zo werd de Deense kroonprins Frederik gevraagd of hij liever Noorse zalm of Deense worstjes had. Prinses Beatrix kreeg van Haralds kleindochter Leah Isadora complimenten over haar kleding, een loftuiting die volgens de prinses onverdiend was maar waarvoor ze niettemin zeer dankbaar was.

 

Bron: © ANP & Rick Evers
29 december 2017 - 12:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties