×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Video: Prinses Beatrix grinnikend aan de eettafel

Video: Prinses Beatrix grinnikend aan de eettafel

Slechts weinigen krijgen de voormalige koningin zo vrolijk te zien als tijdens een diner in Oslo. Hoewel ze wist dat haar wat zou worden gevraagd, moest ze erg lachen om een compliment van een kleindochter van koning Harald en koningin Sonja.


In Noorwegen dook dit fragment op waarin prinses Beatrix de hoofdrol speelt. De opname was gemaakt tijdens het feestelijke verjaardagsdiner voor Harald en Sonja, die dit jaar beiden tachtig werden. Kinderen en kleinkinderen verrasten met optredens, en de kleinkinderen stelden om beurten vragen aan de gasten.

Zo werd de Deense kroonprins Frederik gevraagd of hij liever Noorse zalm of Deense worstjes had. Prinses Beatrix kreeg van Haralds kleindochter Leah Isadora complimenten over haar kleding, een loftuiting die volgens de prinses onverdiend was maar waarvoor ze niettemin zeer dankbaar was.

 

Bron: © ANP & Rick Evers
29 december 2017 - 12:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties