×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Margrethe onverstoorbaar op Franse markt

Margrethe onverstoorbaar op Franse markt

Koningin Margrethe heeft tijdens haar verblijf in Frankrijk traditiegetrouw een bezoek gebracht aan de markt van Cahors. De Deense koningin liet zich niet uit over haar man prins Henrik, die internationaal voor ophef zorgde door bekend te maken dat hij niet naast Margrethe begraven wil worden.


Margrethe, die dinsdag in het zuiden van Frankrijk arriveerde, bezocht woensdag onder grote belangstelling de markt van Cahors. Doorgaans kan de koningin vrij anoniem over straat tijdens haar vakantie, maar vanwege de commotie rondom haar man werd haar marktbezoek dit keer gevolgd door Deense media als Se og Hør en BT.

Ondanks alle ophef genoot Margrethe volgens het blad en de boulevardkrant zichtbaar terwijl ze inkopen deed. Met een grote rieten mand aan haar arm sloeg ze lokale specialiteiten in. Terwijl zijn vrouw de markt bezocht, werkte prins Henrik zich op zijn wijngoed in de buurt van Cahors in het zweet. BT spotte hem rekkend en strekkend op een balkon van Château de Cayx.

10 augustus 2017 - 11:45 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties