×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stiekem verloofd

Door Marc van der Linden

Het gaat wel erg hard sinds de Britse prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle hand in hand langs wat fotografen zijn gelopen. Sommige horen zelfs al huwelijksklokken luiden.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Kroonprins Hussein afgestudeerd

Jordaanse koninklijke familie in Engeland

Kroonprins Hussein afgestudeerd

De Jordaanse kroonprins Hussein, de oudste zoon van koning Abdullah en koningin Rania, is afgestudeerd van de Koninklijke Militaire Academie Sandhurst in Engeland. Voor de ceremonie kwam zijn familie overgevlogen uit Jordanië.


Aan de militaire academie zijn veel royals afgestudeerd, waaronder zijn vader en grootvader, de koningen Abdullah en Hussein. Ook de Britse prinsen Harry en William doorliepen er hun opleiding. De Luxemburgse prins Sébastien volgende op het zelfde moment als Hussein zijn opleiding.

Foto: Royal Hashemite Court of Jordan
11 augustus 2017 - 20:07 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties