×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe postzegels en munten?

Door Marc van der Linden

Baarden zijn in. En daar heb ik geluk mee. Na mijn lange dieet vond ik mijn gezicht weliswaar slanker, maar vooral ook oud geworden. Als ik lachte, zag ik geen vrolijkheid, maar vooral diepe gleuven en lijnen op mijn gezicht. Met een baard bleek dat veel minder het geval. De baard, die ik tijdens vakanties sowieso al ongeremd liet groeien, bleef dus. En tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van, ondanks dat er heel wisselende reacties op komen. De één vindt het mooi, de ander…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Kroonprins Hussein afgestudeerd

Jordaanse koninklijke familie in Engeland

Kroonprins Hussein afgestudeerd

De Jordaanse kroonprins Hussein, de oudste zoon van koning Abdullah en koningin Rania, is afgestudeerd van de Koninklijke Militaire Academie Sandhurst in Engeland. Voor de ceremonie kwam zijn familie overgevlogen uit Jordanië.


Aan de militaire academie zijn veel royals afgestudeerd, waaronder zijn vader en grootvader, de koningen Abdullah en Hussein. Ook de Britse prinsen Harry en William doorliepen er hun opleiding. De Luxemburgse prins Sébastien volgende op het zelfde moment als Hussein zijn opleiding.

Foto: Royal Hashemite Court of Jordan
11 augustus 2017 - 20:07 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties