×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Start festiviteiten huwelijk Dennis en Aminah

Start festiviteiten huwelijk Dennis en Aminah

Dennis Verbaas en zijn vader Martin zijn dinsdag in Johor Bahru aanwezig geweest bij de officiële vlagceremonie bij het Besar Istana paleis. Die plechtigheid markeerde het begin van de feestelijkheden voor het huwelijk volgende week maandag van Dennis met prinses Aminah, dochter van sultan Ibrahim van de Maleisische deelstaat Johor.


Voorafgaand aan het hijsen van de vlag, die tot na het huwelijk op 14 augustus voor het paleis zal blijven hangen, werden door de moefti van Johor, enkele gebeden gezegd, zo liet de Royal Press Office weten. Na het hijsen van de staatsvlag klonken zeven saluutschoten.

Dennis, sinds zijn bekering tot de islam Dennis Muhammad Abdullah, was gekleed in traditionele dracht. Zijn vader Martin, die bij de plechtigheid naast hem stond, was gekleed in pak.

Foto: Royal Press Office Sultan
08 augustus 2017 - 23:53 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties