×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe postzegels en munten?

Door Marc van der Linden

Baarden zijn in. En daar heb ik geluk mee. Na mijn lange dieet vond ik mijn gezicht weliswaar slanker, maar vooral ook oud geworden. Als ik lachte, zag ik geen vrolijkheid, maar vooral diepe gleuven en lijnen op mijn gezicht. Met een baard bleek dat veel minder het geval. De baard, die ik tijdens vakanties sowieso al ongeremd liet groeien, bleef dus. En tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van, ondanks dat er heel wisselende reacties op komen. De één vindt het mooi, de ander…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Start festiviteiten huwelijk Dennis en Aminah

Start festiviteiten huwelijk Dennis en Aminah

Dennis Verbaas en zijn vader Martin zijn dinsdag in Johor Bahru aanwezig geweest bij de officiële vlagceremonie bij het Besar Istana paleis. Die plechtigheid markeerde het begin van de feestelijkheden voor het huwelijk volgende week maandag van Dennis met prinses Aminah, dochter van sultan Ibrahim van de Maleisische deelstaat Johor.


Voorafgaand aan het hijsen van de vlag, die tot na het huwelijk op 14 augustus voor het paleis zal blijven hangen, werden door de moefti van Johor, enkele gebeden gezegd, zo liet de Royal Press Office weten. Na het hijsen van de staatsvlag klonken zeven saluutschoten.

Dennis, sinds zijn bekering tot de islam Dennis Muhammad Abdullah, was gekleed in traditionele dracht. Zijn vader Martin, die bij de plechtigheid naast hem stond, was gekleed in pak.

Foto: Royal Press Office Sultan
08 augustus 2017 - 23:53 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties