×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning heeft sleutel Paleis Huis ten Bosch gekregen

Koning heeft sleutel Paleis Huis ten Bosch gekregen

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima kunnen bijna intrekken in Paleis Huis ten Bosch. Ze zijn nog niet officieel verhuisd, zoals andere media beweerden. Het Rijksvastgoedbedrijf bevestigde woensdag echter wel dat de sleutel is overgedragen aan het Koningspaar.


Door Rick Evers

Hoewel de werkzaamheden bij het koninklijk woonpaleis pas in het voorjaar gereed zullen zijn, heeft het Rijksvastgoedbedrijf al wel vast de sleutel overgedragen aan het Koningspaar. Dat betekent dat de woonvleugel, de Wassenaarse Vleugel, zo goed als klaar is. Het koninklijk gezin kan daarom de laatste hand leggen aan hun nieuwe huis. Onder meer aan de Haagse Vleugel, die vooral bestemd is voor kantoren en voor gasten, valt nog meer werk te verwachten. 

Verhuisbericht

De Rijksvoorlichtingsdienst wil niet nader reageren op de huidige situatie bij het paleis. Zij sturen een communiqué wanneer Willem-Alexander en zijn gezin daadwerkelijk zijn verhuisd. 

Foto: Rick Evers
09 januari 2019 - 19:38 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties