×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koninklijk Paleis sluit voor nieuwjaarsbezoek

Paleis gewoonlijk geopend voor publiek

Koninklijk Paleis sluit voor nieuwjaarsbezoek

Het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam is zondag voor het laatst in de kerstvakantie open voor het publiek. Daarna gaan de deuren dicht als voorbereiding op de nieuwjaarsontvangsten van koning Willem-Alexander en koningin Máxima op 15 en 16 januari.


Het paleis heeft de afgelopen weken op sociale media veel reclame gemaakt om bezoekers te trekken. Er moet namelijk nog steeds worden gestreden tegen de algemeen in Nederland heersende gedachte dat het paleis altijd is gesloten, terwijl het tegendeel het geval is, zo vertelde afgelopen zomer een medewerker van de Koninklijke Verzamelingen. Om die reden werd ook tijdens de openstelling van het Haagse werkpaleis Noordeinde reclame gemaakt voor een bezoek aan 'het officiële ontvangstpaleis van de koning' in Amsterdam. Het paleis gaat na de nieuwjaarsontvangsten op 19 januari weer open voor bezoekers.
05 januari 2019 - 17:25 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties