×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning stuurt kunstige Kerstkaart

Gezinsfoto van Erwin Olaf

Koning stuurt kunstige Kerstkaart

In navolging van buitenlandse vorstenhuizen heeft koning Willem-Alexander ook zijn kerstkaart openbaar laten maken. Het koningspaar stuurde een kunstzinnige foto die door topfotograaf Erwin Olaf is gemaakt.


De foto is waarschijnlijk al wat ouder en gemaakt toen het gezin een hele reeks nieuwe foto’s liet maken. Erwin Olaf - beroemd vanwege zijn wat absurdistische werk met veel naakt - lijkt in elk geval ook een soort van hoffotograaf te zijn geworden. De foto is een breuk met de knusse gezinsfoto’s - te paard of in de tuin - die Willem-Alexander en Máxima tot nu toe aan vrienden en relaties stuurden. 

Foto: Erwin Olaf/RVD
21 december 2018 - 17:21 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties