×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningspaar luncht met BN-ers

Beau en Monique van de Ven te

Koningspaar luncht met BN-ers

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima hebben vrijdag in Paleis Noordeinde geluncht met Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Onder de 28 genodigden waren presentator Beau van Erven Dorens, rapper EXtince, voetballer Wesley Sneijder, kickbokser Rico Verhoeven en actrice Monique van de Ven.


De genodigden ontvingen onlangs een prijs of andere onderscheiding voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst en cultuur, media, wetenschap, sport en bedijfsleven. Het koningspaar wil met de lunch hun waardering uitspreken voor "de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd". Van Erven Dorens won in oktober de Gouden Televizier Ring voor zijn programma Beau Five Days Inside en de Zilveren Televizier-ster voor beste presentator. De winnaars van de Buma Lifetime Achievement Award, componisten Jochem Fluitsma en Eric van Tijn schoven ook aan, evenals winnaar Edison Oeuvreprijs Peter Kops, ook wel bekend als Extince. Voetballer Wesley Sneijder, die eerder dit jaar de gouden schoen met diamant kreeg, mocht eveneens lunchen met het koningspaar. Dat gold ook voor actrice Monique van de Ven, gelauwerd met een Gouden Kalf voor de Filmcultuur, en wereldtitelhouder kickboksen Rico Verhoeven. Aan de laatste verklapte koningin Máxima dat zij ook aan kickboksen doet. 

07 december 2018 - 17:01 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties