×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningin Máxima mag woensdag weer aan de slag

'Vorige week vrijdag werd bekend dat Máxima voorlopig rust moest houden'

Koningin Máxima gaat woensdag weer aan de slag. Dat valt op te maken uit een persbericht dat de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag heeft verspreid. Daarin wordt aangekondigd dat de koningin op 14 november in Den Haag aanwezig is bij de lancering van Schuldenlab.nl.


Koningin Máxima had voor die dag al een publiek optreden op de agenda staan: zij is ook aanwezig bij de ontvangst van de Oostenrijkse president Alexander Van der Bellen, die met zijn vrouw voor een eendaags officieel bezoek in Nederland is. Het koningspaar biedt hen in paleis Noordeinde een lunch aan.Máxima heeft meteen weer een volle agenda. Ook donderdagochtend is ze op pad. Dan is ze in de Werkspoorkathedraal in Utrecht aanwezig bij de conferentie The Future Of Sustainable Trade. Vanuit haar VN-functie geeft Máxima een toespraak. Ook minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking houdt een toespraak.Vorige week vrijdag maakte de RVD bekend dat Máxima vanwege gezondheidsklachten op doktersadvies voorlopig rust moest houden en dat nader onderzocht zou worden of ze een darminfectie had. Haar voorgenomen VN-reis naar Tanzania, die deze week zou plaatsvinden, werd om die reden afgezegd. Andere openbare afspraken waren voor 14 november niet aangekondigd.
08 november 2018 - 18:00 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties