×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Beatrix naar Armando-expositie in Wassenaar

Prinses Beatrix naar Armando-expositie in Wassenaar

Prinses Beatrix woont volgende maand de opening bij van de tentoonstelling Armando in Museum Voorlinden in Wassenaar. De expositie toont schilderijen, sculpturen en poëzie van de eerder dit jaar overleden kunstenaar.


De expositie omvat een groot overzicht van Armando's werk, van de jaren zestig tot en met de meest recente schilderijen. Voorlinden heeft meer dan veertig werken van zijn hand in de collectie.

Armando overleed op 1 juli op 88-jarige leeftijd. Hij ontmoette Beatrix enkele keren. Zo kreeg hij in 2009 uit handen van de toenmalige koningin een koninklijke onderscheiding en in 2004 waren ze beiden aanwezig bij de opening van het nieuwe Museum Oud Amelisweerd in Bunnik, waar veel werk van Armando tentoon werd gesteld.

Bron: Anp
15 oktober 2018 - 15:32 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties