×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prins Bernhard reikt prijs uit in Harbour Club... en casht tegelijkertijd voor Lymph&Co

Prins Bernhard reikt prijs uit in Harbour Club... en casht tegelijkertijd voor Lymph&Co

Prins Bernhard heeft zaterdagavond de JFK Greatest Man Award uitgereikt aan Wilfred Genee. De presentator kreeg de prijs tijdens het JFK Gala in The Harbour Club in Amsterdam overhandigd.


Tijdens het evenement werd dit jaar geld ingezameld voor Lymph&Co, dat wetenschappelijk onderzoek naar lymfeklierkanker steunt. Prins Bernhard, een zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, richtte de stichting op nadat hij was genezen van lymfeklierkanker.

Wilfred Genee mag zich na het winnen van de award een jaar lang de succesvolste en meest charismatische man van Nederland noemen. Hij versloeg onder meer Rico Verhoeven, Daan Schuurmans, Victor Mids, Jan Kooijman en Peter Pannekoek.

Bron: ANP
07 oktober 2018 - 12:25 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties