×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

VIDEO: Prins Constantijn presenteert het weerbericht

VIDEO: Prins Constantijn presenteert het weerbericht

Als een volleerd weerman presenteerde prins Constantijn dinsdag het weer op de regionale tv-zender Omroep Brabant. Hij deed dat vanuit Tilburg. "Vannacht koelt het weer flink af naar een graad of 3, maar morgen schijnt de zon volop en dan wordt het met 18 graden heerlijk nazomerweer." In Tilburg reikte Prins Constantijn de Brabant Startup Awards uit.


Prins Constantijn zet zich als voorman van de organisatie StartupDelta in voor het versterken van start-ups in Nederland. De prins was op bezoek in de Tilburgse Spoorzone, deze voormalige immense hoofdwerkplaats van de NS wordt herontwikkeld tot onder meer broedplaats voor nieuwe bedrijven.

De prins deelde de prijzen uit in de Oude Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone. De vijf bedrijven die wonnen waren: Hocosto, Flow.ai, Morphotonics, PeelPioneeers en Lightyear. Die laatste is een autobouwer. Binnen enkele jaren moet de elektrische gezinsauto met zonnepanelen op het dak te koop zijn.

Volgens de prins is geen enkele provincie in Nederland zo innovatief en ondernemend als Brabant. Het is volgens hem belangrijk dat er start-ups zijn omdat ze zorgen voor nieuwe bedrijvigheid en banen.

Het weerbericht met weerman Constantijn is te zien op de website van Omroep Brabant.

Bron: ANP
Foto: Omroep Brabant
26 september 2018 - 09:45 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties