×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Laurentien geeft startschot voor acties en challenges voor ouders en kinderen

Prinses Laurentien geeft startschot voor acties en challenges voor ouders en kinderen

Prinses Laurentien heeft dinsdag samen met leerlingen uit groep 7 van Basisschool de Bolster uit Amersfoort het startschot gegeven van het actieprogramma GoDo.


De prinses ging na de lancering, die plaatsvond in museum CORPUS, met de kinderen in gesprek over een gezonde leefstijl. Met GoDo gaan kinderen met hun ouders aan de slag om gezonder te leven en zich beter te voelen. Het programma met acties en challenges hoopt gezinnen te inspireren tot gezonde voeding, meer bewegen en ontspannen.

Initiatiefnemers van GoDo zijn Albert Heijn, FrieslandCampina en Missing Chapter Foundation, de organisatie die door Laurentien is opgericht.

Bron: ANP
25 september 2018 - 18:32 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties