×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Máxima in zomerjurkje naar paneldiscussie De Nederlandsche Bank

Máxima in zomerjurkje naar paneldiscussie De Nederlandsche Bank

Koningin Máxima heeft woensdagochtend in Amsterdam deelgenomen aan een internationale rondetafeldiscussie bij De Nederlandsche Bank (DNB). Ze sprak in haar functie van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.


Op initiatief van de koningin en Klaas Knot, president van DNB, discussieerden vertegenwoordigers van internationale regelgevende instanties als centrale banken, toezichthouders, ministeries en enkele 'fintech' bedrijven met elkaar over uitdagingen in de regelgeving van technologische innovaties in de financiële dienstverlening.

Nog altijd hebben 1,7 miljard volwassenen wereldwijd geen toegang tot een bank- of spaarrekening, verzekeringen, leningen en pensioenen. Dit belemmert hen en met name kleine en middelgrote bedrijven in hun economische groei. Máxima zet zich sinds 2009 als speciale pleitbezorger van de Verenigde Naties wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Sinds 2011 is zij erevoorzitter van het Global Partnership for Financial Inclusion (GPFI) van de G20.

Bron: ANP
Foto: DNB
20 september 2018 - 10:57 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties