×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Máxima in Italiaans design, Laurentien kiest voor Haagse couture

Máxima in Italiaans design, Laurentien kiest voor Haagse couture

Koningin Máxima draagt dinsdag op Prinsjesdag een japon van mousseline in verschillende pastelkleuren. Haar hoed is gemaakt van een bijpassende kleur sisal, met bloemen en verendecoratie, zo staat op de website van het Koninklijk Huis. Het is een ontwerp van de Italiaanse Luisa Beccaria.


Koningin Máxima draagt verder het Ordelint en de Ster van het Grootkruis der Orde van de Nederlandse Leeuw. Koning Willem-Alexander draagt een jacquet met grijs vest met het draaginsigne dat hoort bij de Militaire Willems-Orde. 

Laurentien en Constantijn

Prinses Laurentien draagt op Prinsjesdag een deux-pièces, een mouwloze japon gecompleteerd door een lange robe manteau. De stof is geïnspireerd op een traditionele Venetiaanse damast, waar een moderne metaaldraad in verweven is, staat op de site van het Koninklijk Huis. De japon is afkomstig van het Haagse modehuis Hardies.

Laurentien draagt een bijpassende hoed van modiste Eudia. De prinses draagt verder de versierselen behorende bij het Grootkruis in de Huisorde van Oranje. Vorig jaar droeg prinses Laurentien ook al een japon van Hardies. Prins Constantijn draagt zoals gebruikelijk een jacquet met grijs vest. Hij draagt daarbij de bouton van het Grootkruis der Orde van de Nederlandse Leeuw.

Bron: APN
Foto: Hardies
18 september 2018 - 16:51 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties