×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

“Koningin Máxima draagt blauwe jurk van Taminiau op Prinsjesdag“

“Koningin Máxima draagt blauwe jurk van Taminiau op Prinsjesdag“

Koningin Máxima draagt dit jaar op Prinsjesdag een blauwe jurk. Dat denkt een meerderheid van de ondervraagden van een onderzoek van HR-specialist Raet. Meer dan 1100 Nederlanders hebben de vragenlijst ingevuld.


Op de tweede plek staat rood, gevolgd door groen. Het is onduidelijk waarom de meerderheid van de respondenten denkt dat de jurk van Máxima blauw zal zijn.

Een meerderheid van de ondervraagden denkt dat Jan Taminiau dit jaar de jurk van de koningin ontwerpt. Taminiau maakte ook de jurken die Máxima droeg bij de inhuldiging en de jurken die zij droeg op Prinsjesdag 2013 en 2015.

Bron: Anp
14 september 2018 - 14:52 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties