×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning Willem-Alexander krijgt geloofsbrieven van collega's

Koningen van Spanje, Jordanië en Zweden sturen nieuwe ambassadeurs

Koning Willem-Alexander krijgt geloofsbrieven van collega's

Koning Willem-Alexander heeft woensdag de nieuwe ambassadeurs van Zweden, Jordanië en Spanje ontvangen. Dat gebeurde op Paleis Noordeinde in Den Haag. Toevalligerwijs kwamen de nieuwe ambassadeurs allemaal uit andere koninkrijken.


Op het paleis kreeg de koning uit handen van de nieuwe ambassadeurs hun geloofsbrieven. Pas na de ceremonie kunnen ze officieel aan de slag voor hun land. Namens Zweden meldde zich Annika Markovic, Nawaf Wasfi Tell is de nieuwe ambassadeur van Jordanië en María Jesús Alonso Jimenez vertegenwoordigt Spanje. Traditiegetrouw werden de nieuwe ambassadeurs met het nodige ceremonieel ontvangen.

Koning Willem-Alexander kan zich nu langzaam voorbereiden op zijn aanwezigheid bij de viering van het 125-jarig jubileum van de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht (HCCH). De bijeenkomst vindt woensdagmiddag plaats in Theater Diligentia in Den Haag.

Bron: ANP
Foto: Wesley de Wit, Hollandse Hoogte (Via ANP)
12 september 2018 - 14:00 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties