×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prins Pieter-Christiaan en prinses Anita vieren kanten huwelijk met etentje

Prins Pieter-Christiaan en prinses Anita vieren kanten huwelijk met etentje

Maandagavond vierden prins Pieter-Christiaan en zijn echtgenote Anita hun dertienjarig oftewel kanten huwelijk. Ze deden dat met een etentje bij een tapasrestaurant in de Haagse binnenstad.


Door Rick Evers

Het was maandag dertien jaar geleden dat prins Pieter-Christiaan, derde zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, in de Grote of St. Jeroenskerk in Noordwijk het ja-woord gaf aan Anita Theodora van Eijk. Twee dagen eerder, op 25 augustus 2005, trouwden ze al voor de wet in Apeldoorn. 

Prins Pieter-Christiaan zette van het etentje twee foto's op zijn Instagram. Het restaurant waar ze dineerden, Tapisco, is een nieuw restaurant van sterrenchef Marcel van der Kleijn waar Spaanse en Portugese hapjes en wijnen centraal staan. De eye-catcher in het restaurant is de bar die in het middelpunt van de ruimte staat, met erboven zes rijpende Spaanse hammen.

 

#13jaar #getrouwd #tapisco # denhaag #happy

Een bericht gedeeld door Pieter-Christiaan van Oranje (@pcvanoranje) op

 

♥️x13 -:))))

Een bericht gedeeld door Pieter-Christiaan van Oranje (@pcvanoranje) op

Bron: Rick Evers
Foto: Instagram @PCvanOranje
28 augustus 2018 - 11:09 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties