×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Dennis ontbijt met Maleisische koninklijke schoonfamilie

Dennis ontbijt met Maleisische koninklijke schoonfamilie

Dennis Verbaas is sinds zijn huwelijk vorig jaar augustus met prinses Aminah, dochter van de sultan van de Maleisische deelstaat Johor, een vaste verschijning in de lokale media. De in Lisse geboren ex-voetballer en manager wordt door zijn schoonvader steevast meegenomen naar de belangrijkste publieke evenementen in het aan Singapore grenzende Johor.


Verbaas, die in Johor bekend staat als Dennis Muhammad Abdullah, was woensdagmorgen uiteraard ook aanwezig bij het familieontbijt dat sultan Ibrahim organiseerde na het ochtendgebed in de Pasir Pelangi moskee ter gelegenheid van de islamitische feestdagen Eid Al-Adha, het zogenoemde Offerfeest.

Het perskantoor van de vorstelijke familie van Johor verspreidde na afloop via sociale media stapels foto's van het moskeebezoek en het samenzijn van de familie. De sultan zat daarbij aan het hoofd van de tafel en zijn zoons, dochter Aminah en schoonzoon Dennis zaten in volgorde van aflopende gewichtigheid aan de dis.

Bron: ANP
Foto: The Royal Johor
22 augustus 2018 - 20:52 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties