×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

VIDEO: Prinses Aminah en Dennis Verbaas rennen in Fun Run

VIDEO: Prinses Aminah en Dennis Verbaas rennen in Fun Run

Prinses Aminah van de Maleisische deelstaat Johor heeft zaterdagmorgen met haar oorspronkelijk uit Lisse afkomstige Nederlandse echtgenoot Dennis, deelgenomen aan de Fun Run van vijf kilometer om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding en een gezonde levenswijze te bevorderen.


Prinses Aminah, enige dochter van sultan Ibrahim van Johor, gaf samen met haar schoonzus Khaleeda, de echtgenote van de kroonprins, ook het startschot voor de 'Power Run' van tien kilometer. Vanwege de warmte was de start al zaterdagochtend om acht uur.

Aan de twee wedrennen namen 2500 mensen deel, zo liet het perskantoor van het paleis weten. Er werd bijna 650.000 ringgit, zo'n 140.000 euro opgehaald voor de Admiral Johor Cancer Foundation. Na afloop deelden prinses Aminah, Dennis en haar schoonzus ook prijzen uit aan de winnaars, en poseerden ze gewillig voor selfies met de deelnemers.

Aminah en Dennis Verbaas, die in Maleisië door het leven gaat als Dennis Muhammad Abdullah, zijn volgende maand een jaar getrouwd.

Bron: ANP
28 juli 2018 - 14:19 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties