×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Máxima bezoekt project in Rotterdam-Zuid

Máxima bezoekt project in Rotterdam-Zuid

Koningin Máxima is na haar bezoek aan Heerhugowaard van donderdagochtend doorgereisd naar Rotterdam. Daar nam de koningin een kijkje bij het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid (NPRZ).


 

In het programma werken verschillende instanties samen aan een gezonde toekomst voor Rotterdam-Zuid. Doel is het opleidingsniveau, de arbeidsparticipatie en de woonkwaliteit van de bewoners in twintig jaar te laten stijgen naar het gemiddelde van de vier grote steden in Nederland. Máxima kreeg tijdens haar bezoek een toelichting op het programma van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, die ook voorzitter is van het NPRZ.

Daarna ging de koningin met betrokkenen in gesprek over het project Werkweekagenda, een initiatief om mensen die lang thuis zitten weer aan het werk te krijgen. Máxima ontmoette er ook enkele werkzoekenden.

Het slot van het bezoek vond plaats in het Skills Lab, een praktijkonderwijsruimte voor zorg, waar de koningin sprak met enkele studenten en docenten.

Foto: Nprz
12 juli 2018 - 19:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties