×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningspaar zingt mee met Sting bij Paleis Soestdijk

Koningspaar zingt mee met Sting bij Paleis Soestdijk

Hoog bezoek voor Sting en Shaggy, zaterdagavond tijdens hun optreden in de tuin van paleis Soestdijk. Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima zaten tussen het publiek op de derde avond van Royal Park Live. Diverse aanwezigen postten foto's en filmpjes van het koningspaar.


Onder luid applaus begaven koning en koningin zich naar de tribune in de tuin van het voormalige woonpaleis van Willem-Alexanders grootmoeder prinses Juliana.

Het is niet de eerste keer dat Sting en Shaggy voor een koninklijk publiek optreden. De zangers traden in april op in Londen tijdens het speciale concert voor de jarige koningin Elizabeth. De vorstin en een deel van de Britse koninklijke familie waren bij het concert, waar Tom Jones, Kylie Minogue en Craig David optraden.

De derde editie van Royal Park Live duurt tot en met zondag, als de Hawaiiaanse singer-songwriter Jack Johnson optreedt. Donderdag beten De Dijk en Elvis Costello het spits af en vrijdag traden The Analogues op in de tuin van paleis Soestdijk.

Bron: Rick Evers/ANP
08 juli 2018 - 08:55 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties