×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

VIDEO: Dag 1 Koningspaar op Curaçao

VIDEO: Dag 1 Koningspaar op Curaçao

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn zondagmiddag (lokale tijd) ontvangen door gouverneur Lucille George-Wout van Curaçao. Bij aankomst in Fort Amsterdam werd het koningspaar toegezwaaid door enthousiaste scouts en de Jeugdbrigade.


Het paar is voor een tweedaags bezoek in dit sinds 2010 zelfstandige land van het koninkrijk. De gouverneur heeft hen uitgenodigd maandag de viering bij te wonen van Dia de Bandera, de Dag van de Vlag.

Aansluitend aan de ontvangst door de gouverneur gingen koning en koningin door een haag van de scouts en de brigade over het Fortplein naar premier Eugene Rhuggenaath, voor een gesprek en kennismaking met de raad van ministers van Curaçao.

Bij de aankomst van koning en koningin was het kort droog in Willemstad. Bekijk hier de video.

Bron: ANP
Foto: Rick Evers
02 juli 2018 - 08:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties