×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning bezoekt hulpverleners Ocean Race

Koning bezoekt hulpverleners Ocean Race

Koning Willem-Alexander heeft tijdens zijn bezoek aan de Volvo Ocean Race in Scheveningen hulpverleners gesproken die donderdag betrokken waren bij het fatale bootongeluk in de haven. Het programma is vanwege de gebeurtenis aangepast.


Willem-Alexander werd vergezeld door de Haagse burgemeester Pauline Krikke. Na de gesprekken liep hij over het terrein en bezocht hij een aantal onderdelen van het evenement. Ook stapte hij aan boord van het zeilschip van team Brunel voor een oefenwedstrijd.

Bij de aanvaring van een stalen motorboot met een snelle rubberboot (een RIB) kwam donderdagavond een persoon om het leven en raakten drie mensen gewond.

Bron: ANP
29 juni 2018 - 15:47 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties