×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Puppy’s geboren op de Eikenhorst

Puppy’s geboren op de Eikenhorst

Het koninklijk gezin heeft zondag wat te vieren. Op de Eikenhorst werden zeven labradorpuppies geboren, zo meldt het hof via Instagram. Koning Willem-Alexander maakte zelf de twee gepubliceerde foto's van de kleine viervoeters.


 

"Het zijn 4 mannetjes en 3 vrouwtjes. De pups en moeder Nala maken het goed", staat bij het bericht. "Eén hondje blijft op de Eikenhorst wonen. Voor de andere 6 broertjes en zusjes is - als ze groot genoeg zijn - een ander warm thuis gevonden."

Het koninklijk gezin had twee labradors. Naast Nala woont ook Skipper op de Eikenhorst.

Bron: Anp
Foto: ZM de Koning
24 juni 2018 - 17:04 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties