×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Van Vollenhoven roemt moedige agent Utrecht

Van Vollenhoven roemt moedige agent Utrecht

Pieter van Vollenhoven heeft via Twitter complimenten uitgedeeld aan de agent die donderdagavond zwaargewond raakte bij een brand en explosie in een flat in Utrecht. "Mijn complimenten voor uw moed en inzet", twitterde de echtgenoot van prinses Margriet vrijdag.


De agent reageerde op een brandmelding. Hij raakte ingesloten door het vuur, moest zich van twee hoog uit een raam laten vallen en brak beide benen. "Mag ik deze agent allereerst veel sterkte toewensen en een goed herstel", schreef Pieter ook.

Van Vollenhoven is niet de enige die de politieman roemt. Hij wordt op Twitter veelvuldig een held genoemd. Zijn baas, de Utrechtse districtschef Johan van Renswoude, zegt op Twitter: "Bij moedig optreden om het leven van anderen te redden raakte een van mijn mensen in Utrecht ernstig gewond. We leven intens met hem mee, zijn vriendin en familie." De politie Utrecht bedankte "voor alle reacties en steunbetuigingen voor onze collega".

Bron: ANP
22 juni 2018 - 09:44 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties