×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prinses Christina heeft botkanker

Prinses Christina heeft botkanker

Prinses Christina, de jongste zus van prinses Beatrix, heeft botkanker. Dat meldt de RVD. De prinses voelt zich naar omstandigheden goed.


In het najaar van 2017 is gebleken dat Prinses Christina botkanker heeft. Sinds afgelopen winter is haar conditie stabiel. Ze voelt zich daarom naar omstandigheden goed. Prinses Christina beschouwt haar ziekte als een chronische conditie waar zij goed mee kan leven. De prinses doet onder meer aan Danza Vitale, waarin ze ook cursussen geeft. Christina heeft drie kinderen met haar ex-man Jorge Guillermo: Bernardo, Nicolas en Juliana.

20 juni 2018 - 16:12 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties