×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Video: Mabel haalt prijs AmsterdamDiner op

Video: Mabel haalt prijs AmsterdamDiner op

Prinses Mabel heeft vrijdagavond de AmsterdamDiner Award in ontvangst genomen. Ze kreeg de prijs voor haar bijdrage in de strijd tegen hiv en aids. Mabel is vaste gast op het jaarlijkse benefietdiner. Ze kwam er indertijd ook met haar man, wijlen prins Friso.


Nadat prinses Mabel de prijs in ontvangst had genomen, nam de prinses het woord. ‘Verandering vergt een lange adem’, zei ze ondermeer in haar dankwoord. Met haar organisatie Girls Not Brides probeert ze kindhuwelijken te voorkomen, en daarmee ook hiv-besmettingen. Bekijk hier de video met haar dankwoord.

Bron: Ivo van Harmelen
16 juni 2018 - 22:27 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties