×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Willem-Alexander komt tijdens WK belofte aan Máxima na

Willem-Alexander komt tijdens WK belofte aan Máxima na

Koning Willem-Alexander steunt bij het donderdag begonnen WK voetbal de nationale ploeg van Argentinië. Dat kan omdat Nederland dit keer niet meedoet.


Dat zei de koning vrijdagmiddag in Kaunas, de tweede stad van Litouwen, waar hij een korte ontmoeting had met de Nederlandse media.

De koning vertelde dat hij al voor zijn huwelijk een afspraak heeft gemaakt met Máxima dat zij altijd voor Nederland is, en dat hij Argentinië steunt wanneer Oranje bij de eindronde ontbreekt.

Bron: © ANP
15 juni 2018 - 18:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties