×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Brandweer met spoed naar Paleis Huis ten Bosch

Storing in rookmelder oorzaak nachtelijke brandmelding

Brandweer met spoed naar Paleis Huis ten Bosch

In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de Haagse brandweer een melding om met spoed naar Paleis Huis ten Bosch te gaan. Eenmaal aangekomen bleek het loos alarm, zo meldt een woordvoerder van het Rijksvastgoedbedrijf aan Royalty. Zo rond 01.30 in de nacht is het brandalarm automatisch afgegaan.


Door Rick Evers

'Er bleek geen brand, en ook geen schade. Het was gelukkig loos alarm', aldus de woordvoerster. 'De storing in de rookmelder is vandaag verholpen.' Op Paleis Huis ten Bosch wordt al sinds 2014 hard gewerkt aan het vernieuwde woonpaleis voor het koninklijk gezin. Er wordt veel gemoderniseerd in de Wassenaarse Vleugel, terwijl historische elementen ook gernoveerd moeten worden. Het is niet vreemd dat in zulke gevallen, waarbij veel stof vrij komt, alarmen onnodig afgaan. Volgens planning zouden Willem-Alexander, Máxima en hun dochters begin 2019 kunnen verhuizen van de Eikenhorst naar Huis ten Bosch.

Bron: Royalty-Online
14 juni 2018 - 20:13 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties