×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Willem-Alexander alleen begonnen aan Baltische marathonreis

Willem-Alexander alleen begonnen aan Baltische marathonreis

Koning Willem-Alexander is maandagmorgen begonnen aan zijn staatsbezoek aan Letland. Bij het Kasteel van Riga werd hij met militaire eerbetoon verwelkomd door president Raimonds Vējonis.


De president nam de Nederlandse bezoekers, onder wie ook minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken, vervolgens mee naar binnen voor het ondertekenen van het gastenboek, het poseren voor een officiële foto, het uitwisselen van onderscheidingen en een kort gesprek.

Koning Willem-Alexander was zondagavond al aangekomen in Riga. Bij aankomst bij het hotel gaf hij een korte verklaring naar aanleiding van het overlijden van zijn schoonzus Inés Zorreguieta en het daarom niet meereizen naar de Baltische staten van koningin Máxima. De na de uitvaart in Argentinië achtergebleven koningin zou in gedachten bij de drie achtereenvolgende staatsbezoeken zijn, zo zei Willem-Alexander, die op zijn beurt in gedachten bij haar zou zijn.

Bron: © ANP
11 juni 2018 - 10:19 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties