×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rouw, roem en royalty

Door Marc van der Linden

Als je lid bent van een koninklijke familie weet je dat je niet alles privé kunt houden. Dat is, net als bij andere bekende mensen, de prijs van de roem. Bij een zeer tragische gebeurtenis als de dood van koningin Máxima’s zusje is het geen verrassing dat het in het nieuws komt. Sterker nog, het was de Rijksvoorlichtingsdienst die het bekend maakte. De enorme media-aandacht voor deze intens verdrietige omstandigheden hoort er in onze tijd nu eenmaal bij. Maar wat doet Nederland dat respectvol…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Máxima spreekt met dakloze jongeren

Máxima spreekt met dakloze jongeren

Koningin Máxima was woensdag bij een conferentie over dak- en thuisloze jongeren. Ze sprak er met zwerfjongeren over projecten waaraan zij werken.


Op de conferentie In Pakhuis de Zwijger in Amsterdam nam de koningin het manifest 'breng de basis op orde' in ontvangst. Het manifest heeft als doel zwerfjongeren een dak boven het hoofd te bieden en toegang tot onderwijs of werk.

De bijeenkomst werd georganiseerd door Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN) en Kansfonds met als doel dakloosheid bij jongeren te voorkomen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
06 juni 2018 - 23:32 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties