×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Vollenhoven krijgt eerste exemplaar ANWB-boek

Vollenhoven krijgt eerste exemplaar ANWB-boek

Pieter van Vollenhoven is op 15 juni aanwezig op een jubileumbijeenkomst van de ANWB.


In de TheaterHangaar in Katwijk neemt de echtgenoot van prinses Margriet het jubilieumboek ANWB 135 jaar in ontvangst, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

De ANWB bestaat 135 jaar en viert dat tijdens een speciale relatiedag met gasten uit binnen- en buitenland. Van Vollenhoven woont het plenaire programma bij en neemt het eerste exemplaar van het jubileumboek in ontvangst.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
04 juni 2018 - 10:49 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties