×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rouw, roem en royalty

Door Marc van der Linden

Als je lid bent van een koninklijke familie weet je dat je niet alles privé kunt houden. Dat is, net als bij andere bekende mensen, de prijs van de roem. Bij een zeer tragische gebeurtenis als de dood van koningin Máxima’s zusje is het geen verrassing dat het in het nieuws komt. Sterker nog, het was de Rijksvoorlichtingsdienst die het bekend maakte. De enorme media-aandacht voor deze intens verdrietige omstandigheden hoort er in onze tijd nu eenmaal bij. Maar wat doet Nederland dat respectvol…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Vollenhoven krijgt eerste exemplaar ANWB-boek

Vollenhoven krijgt eerste exemplaar ANWB-boek

Pieter van Vollenhoven is op 15 juni aanwezig op een jubileumbijeenkomst van de ANWB.


In de TheaterHangaar in Katwijk neemt de echtgenoot van prinses Margriet het jubilieumboek ANWB 135 jaar in ontvangst, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

De ANWB bestaat 135 jaar en viert dat tijdens een speciale relatiedag met gasten uit binnen- en buitenland. Van Vollenhoven woont het plenaire programma bij en neemt het eerste exemplaar van het jubileumboek in ontvangst.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
04 juni 2018 - 10:49 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties