×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Máxima bezoekt ervaarwoning in Den Haag

Máxima bezoekt ervaarwoning in Den Haag

Koningin Máxima heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan een ervaarwoning en het project Haags Ontmoeten in Den Haag.


Het bezoek stond in het teken van innovaties in ouderenbeleid en -zorg, aangezien Den Haag graag een seniorvriendelijke stad wil zijn. Máxima werd vergezeld door onder meer burgemeester Pauline Krikke.

Twee ervaringsdeskundige ambassadeurs van het project iZi Gezond Lang Thuis leidden de koningin rond in de iZi-ervaarwoning. Ze lieten haar kennismaken met diverse technologische snufjes die behulpzaam kunnen zijn wanneer ouderen langer thuis blijven wonen.

Na de rondleiding sprak Máxima met enkele beleidsmedewerkers over ontwikkelingen die het leefplezier en de vitaliteit moeten verbeteren. Daarna bezocht ze het project Haags Ontmoeten in wijkcentrum De regenvalk in Den Haag, een project dat zich inzet voor kwetsbare en eenzame mensen. Daar ontmoette ze bezoekers, vrijwilligers, mantelzorgers en zorgverleners.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
01 juni 2018 - 15:27 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties