×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Staatsbezoek aan Luxemburg afgerond

Staatsbezoek aan Luxemburg afgerond

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn vandaag aan het begin van de middag vanaf vliegveld Findel aan het einde van hun staatsbezoek vertrokken uit Luxemburg.


'Onze historische vriendschap en hechte samenwerking zijn tijdens dit staatsbezoek verstevigd!', luidt een boodschap van koning Willem-Alexander op de Instagram-pagina van het Koninklijk Huis. 'Heel veel dank voor de hartelijke ontvangst'.

Kort voor vertrek had het koningspaar bij het Groothertogelijk Paleis in de stad officieel afscheid genomen van gastheer groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Zaterdag al zien beide vorstenparen elkaar weer in Kopenhagen bij het grote gala in Christianborg Slot ter gelegenheid van de 50e verjaardag van kroonprins Frederik.

Koningin Máxima reist zondag voor een VN-werkbezoek naar India. Op 11 juni beginnen koning en koningin aan drie achtereenvolgende staatsbezoeken aan de Baltische staten Letland, Estland en Litouwen. De koning vroeg de media donderdag om begrip voor het feit dat deze bezoeken elkaar zo snel opvolgen dat het niet mogelijk is alles te volgen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
25 mei 2018 - 15:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties