×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning bij 100-jarig jubileum VNCI

Koning bij 100-jarig jubileum VNCI

Koning Willem-Alexander woont op maandag 25 juni in Den Haag de viering bij van het 100-jarig jubileum van de Vereniging Van De Nederlandse Chemische Industrie (VNCI). Dat maakt de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend.


De VNCI is de belangenvereniging voor de Nederlandse chemische industrie. De vereniging behartigt de belangen van de zeshonderd aangesloten ondernemingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, energie en klimaat, innovatie en human capital en ondernemerschap. Ongeveer 44.000 mensen zijn werkzaam in de chemische industrie in Nederland.

De koning woont een deel van het jubileumcongres in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag bij. Aansluitend praat hij met een aantal vertegenwoordigers uit de chemische industrie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
23 mei 2018 - 11:10 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties