×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Pieter van Vollenhoven dankt voor wensen

Pieter van Vollenhoven dankt voor wensen

Pieter van Vollenhoven heeft via Twitter zijn dank uitgesproken voor de felicitaties die hij ontving ter gelegenheid van zijn 79e verjaardag gisteren. Ook zoon prins Pieter-Christiaan was de verjaardag niet vergeten, getuige zijn reactie op het bericht: 'Gefeliciteerd Paps'.


'Twitter Vrienden en Vriendinnen, Heel veel dank voor jullie gelukwensen', begon 'de professor' zijn dankbetuiging. 'Trouw dat jullie deze datum niet zijn vergeten'. Van Vollenhoven deed de twee vergezeld gaan van een in 2006 door tekenaar Paul van der Steen gemaakt portret uit de collectie Atlas Van Stolk: 'Zie hier een tijdloos portret, dat leek mij het beste!!'

De op 30 april 1939 geboren Pieter van Vollenhoven heeft het gros van zijn verjaardagen gedeeld met de nationale feestdag, Koninginnedag. Hij deelde zijn verjaardag met zijn latere schoonmoeder koningin Juliana, en na haar aftreden handhaafde zijn schoonzus koningin Beatrix die datum als de dag waarop de koninklijke familie het land introk om haar verjaardag publiekelijk te vieren. De troonswisseling in 2013 maakte daar een einde aan. Willem-Alexander koos voor de viering van Koningsdag de datum van zijn eigen verjaardag, 27 april.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
01 mei 2018 - 11:02 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties