×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Prins Bernhard gaat weer racen

Prins Bernhard gaat weer racen

Prins Bernhard maakt in het weekend van 19 tot 21 mei zijn opwachting in de World Touring Car Cup (WTCR) op circuitpark Zandvoort. Hij heeft van de organisatie een wildcard gekregen.


De 48-jarige prins gaat rijden in de vierde ronde van het WTCR-kampioenschap, dat tijdens de Jumbo Racedagen wordt verreden. Bernhard, ook mede-eigenaar van het circuit, noemt het 'uniek' dat hij mag deelnemen. 'Met meer dan 100.000 fans langs de baan zal het een unieke belevenis worden', reageert hij op de website van WTCR.

Bernhard rijdt voor de gelegenheid in het oranje voor Bas Koeten Racing. Teameigenaar Bas Koeten denkt dat de prins goed mee zal kunnen doen tijdens de race: 'Hij heeft ervaring in vele raceklassen en kent het circuit op zijn duimpje. We verwachten niet dat hij op het podium zal eindigen maar hij zal zeker niet tien seconden achter de laatste man rijden'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden
01 mei 2018 - 10:57 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties