×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Willem-Alexander onthult borstbeeld

Willem-Alexander onthult borstbeeld

Koning Willem-Alexander heeft een borstbeeld van zichzelf onthuld bij het Kabinet van de Koning. Het beeld is gemaakt door Tony van de Vorst, de lerares beeldhouwen van prinses Beatrix. Beiden waren ze bij de onthulling aanwezig.


Het beeld is gemaakt ter gelegenheid van het vijfjarig koningschap van koning Willem-Alexander en heeft een plek gekregen in het pand van het Kabinet van de Koning aan de Korte Vijverberg. Het is komende maandag precies vijf jaar geleden dat Beatrix afstand deed van de troon en Willem-Alexander werd ingehuldigd. Van der Vorst maakte ook het borstbeeld van de vorige koningin, dat in 1993 werd onthuld. Ze was onlangs ook in Beelden aan Zee met prinses Beatrix, met wie ze al jarenlang beelhouwt.

Foto: RVD/Frank van Beek
25 april 2018 - 17:33 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties